Egy különleges befektetési lehetőséget, egy 5*-os szállodát ajánlunk Siófok legszebb részén.

A szálloda a villasoron található, 2 percnyi sétára a Balatontól. Egy teljes gépészeti és technológiai felújítás eredménye képpen 15 szoba valamint 3 lakosztály, egy teljesen felszerelt sushi konyha és bár, egy wellness részleg valamint 18 belső, saját parkolóhely lesz összesen.

Az épületkomplexum teljes kivitelezése még nem fejeződött be. A 776 m²-es 4 szintes épületben egyelőre 6 szoba és 1 lakosztály készült el maradéktalanul, a többi is gépészetileg teljesen kész van, burkolási és szerelvényezési munkák vannak már csak hátra. A 90 m²-es wellness épület befejezése is folyamatban van, valamint a 248 m²-es étterem építése is elkezdődött.

Az épület különleges, exkluzív, Indiából, Egyiptomból és Japánból vásárolt anyagokból lett újjáépítve. Az épületben minden létező elektromos- és gépészeti dolog is magas minőségű eszközökkel lett kicserélve/felújítva, mint pl víz- és csatornahálózat, új fűtésrendszer olasz radiátorokkal, új hűtő/fűtő klímarendszer, új tűzvédelmi berendezés, új kültéri- és beltéri biztonsági kamerarendszer éjjel is látó kamerákkal, mozgásérzékelős dizájn világítás folyosókon és lépcsőkön, fényérzékelős dekorációs világítások, egyebek.

A szállodai szolgáltatások területén is a luxus termékeket találhatjuk minden szobában, mint pl kártyás ajtónyitó- és intelligens energiatakarékos rendszer, hangszigetelt ajtók, szobánként saját wifi, 43-55 colos LCD tv-k, MAG256 típusú 4500 csatornás(!) televíziós rendszer, minibár, minőségi Inox konnektorok és kapcsolók éjszakai LED fénnyel valamint USB csatlakozókkal, Handy okostelefon korlátlan internettel és belföldi + EU + USA, Canada, Oroszország, Kína, Izraeli telefonos híváslehetőséggel(!) valamint 5 féle dizájn világítás a hangulatfénytől a teljes kivilágításig „Edison” típusú égőkkel.

A berendezés a szálloda közös helységeiben valamint szobáiban is egyedi, főleg Indonéziából és Japánból importált szobrok, dizájn csillárok, mahagóni fából készült bútorok, különleges festmények találhatóak.

Komfortérzetünk emelése miatt a szobákban vadonatúj gyapjú Aloe Vera olasz ágymatracok, hipoallergén folyadékrezisztens párnák és matracvédők, antiallergén komfortpárnák, 100% pamut „queen size” ágynemű garnitúrák és magas minőségű sötétítő függönyök találhatóak.

Kizárólag igényes és tőkeerős érdeklődők jelentkezését várjuk!

 
the ONE.png

- Európa KÖZPONTJÁBAN.

- Balaton KÖZPONTJÁBAN.

- Siófok KÖZPONTJÁBAN.

A The ONE hotel Siófok legszebb ősfás utcájában található gyönyörű régi villák szomszédságában, ugyanakkor a város szívében, közvetlen közelében a legjobb éttermeknek és szórakozóhelyeknek.

A Szálloda 400 méterre, kényelmes két perces sétára fekszik Európa egyik legkedveltebb édesvízi üdülőtavától, a Balatontól. Ugyanakkor a The One 12 km-re található Zamárdi városától, amely évről-évre újabb és egyre népszerűbb fesztiválokat szervez világhírű előadók, dj-k, és együttesek részvételével. (“Balaton Sound”, “Strand fesztivál”, “B my Lake”). Ez tökéletes lehetőséget teremt a hotel teljes kihasználtságának.

A szálloda épülete 2018-ban épült meg a legmagasabb követelmények és minőségi szíinvonalnak megfelelően.

A hotel főbb jellemzői:

• Központi fekvés

• Butik luxus egyedileg készült berendezési tárgyak és bútorok (Természetes anyagok, olajfestmények, kőszobrok, Ritka fa bútorok stb.);

• HD televíziók 4000 csatornával minden szobában;

• Ingyenesen használható Androidos okostelefonok a vendégek számára (Korlátlan Internetes és telefonhívásokkal).

• Az épületben vadonatúj:  bútorok, dekoráció, víz- csatorna- és elektromos hálózat, légkondicionáló rendszer, melegvíz fűtés kazánok.

• 4 szint

• 15 szoba + 3 penthouse lakosztály;

• Az étterem teljesen felszerelt konyhát és sushi éttermet foglal magában. De ez terület akár bárként vagy szórakoztató / konferencia területként is használható.  

• Az ingatlan területén elhelyezkedő épületek további lehetőséget biztosíthatnak a jövőben még más hotel szolgáltatások létrehozásában is. (pl.: medence, szauna, wellness részleg)

 


A télen-nyáron gyönyörű Balaton kedvelt célpontja a Magyarországgal határos országok túristáinak (Ausztira, Németország)  illetve távolabb érkező vendégeknek is (Anglia)

 

 

A hotel főépülete mellett található 2600 m2-es, egy emeletes épület eredeti elképzelés szerint magas minőségű étteremként üzemelt volna. Részletesen kidolgozott építészeti terv készült erről.


A földszinti terv (kb. 151 m2) egy nagy éttermi konyhát és egy ebédlő helység elképzelését tartalmazza 40 ülőhellyel.

Az emelet pedig (kb. 108 m2-es) akár bankett-teremnek, további étkező helységnek vagy konferenciateremnek adhat otthont.


Az épület hátsó részén elegendő hely van 10 gépjármű parkolása számára vagy külső étkezővé / terasszá alakítható.
Az épület mellett egy további épület alapja lett készült el ami alapjául szolgálhat a jövőben egy kávézó, bisztró vagy kisbolt számára. (figyelembe véve, hogy a terület egy nagy gyalogos forgalmat bonyolító sétáló út mellett helyezkedik el a vasútállomást a Balaton parttal összekötve).

- Siófok városa minden évben több nagy eseménynek is otthonául szolgál

Balaton Sound 2018 (165 000 látogató)

Nemzeti regatta 2018 (Nemzeti vitorlás verseny)

Tour de Hongrie 2018 (Kerékpáros magyar körverseny)

Plázs nagyszínpad koncertek

 

A "The ONE"  komplett csomag - Egy vissza nem térő lehetőséget biztosítunk, hogy egy csomagban megvásárolja összes fenti épületet, ingatlant és engedéllyel rendelkező vállalkozásokat.
A teljes csomaggal a vevő az alábbiak mindegyikét kapja:

 

Hotel:

• 18 szobás szálloda (755 m2);

• Teljesen felszerelt exklusziv Sushi étterem (kb. 21 m2-es konyhával);

• Minden berendezési tárgy és bútor (ágymatracok, televíziók, szobrok, csaptelepek, asztalok, székek stb.);

• Minden vállalkozáshoz fűződő jog ("The One Hotel" és "The One Sushi Restaurant", beleértve az összes létező licencet, hirdetést, hotel foglalási rendszert, menüt stb.);

• Parkoló 12 jármű férőhellyel;

• Wellness részlet (C épület, 90 m2).

 

Étterem:

• Épület egy tervezett étteremnek (259 m2, építészeti és alaprajzokkal együtt).

• 10 jármű számára alkalmas parkoló

•  Megépült épület alap kisbolt / Bistro / Café (kb. 47 m2) számára.

 

A telek teljes területe 1,801 m2.

 

 
 

A “The One” Project

- Egyike a Balaton déli partján található újhullámos vendéglátóipar csúcsminőségű helyszínének.

We appreciate you contacting us about "the ONE". One of our colleagues will get back to you shortly. Have a great day!

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon
  • booking

Batthyány Lajos u. 22,   

Siófok, 8600 Hungary

                   

+36 70 417 3859  En.

+06 20 522 6388   Hu.

hotel1hu@gmail.com